PORTRÆTFOTOGRAFI

Et portræt (fransk portrait, af latin protractum, hvad der drages frem for lyset)

 

Kunsten for mig er, at tage billeder der fortæller meget mere om det menneske der portrætteres end blot det øjet umiddelbart ser. Derfor ser jeg et portræt som værende mere og andet end det traditionelle profilportræt. Min arbejdsmetode er at tilbringe lidt tid sammen med personen der skal portrætteres i sine egne vante omgivelser, for herigennem at tage det fotografi der netop afspejler deres personlighed. Jeg arbejder ud fra at ting og steder kan indgå som en del af portrættet, som set i ovenstående eksempel af de to unge brødre der er tilknyttet Nørrebro, hvorfor Assistens Kirkegården repræsenterer deres vante omgivelser.

Et portræt kan også være din bil, dit hus, din hund, hest eller høne, dit yndlingssted, din fodbold, din golfkølle eller din mor.

Fotografier taget til din begivenhed er også en del af mit virke, hvor jeg tager billeder af både ‘festligheden’, samt fokuserer på detaljer for at fange stemningen til begivenheden.

Det kan være hvad som helst  du bliver rørt, ramt eller glad af at se på. Se venligst mere under salg.

Portrætfotografierne her på siden er eksempler på bestilte opgaver; af den selvstændige foretningsmand, moderens sønner fra Nørrebro, børn, dyr og sømanden Disse eksempler er  ikke til salg.